Gilabb.com - Positiv hundetrening

Gilabb.com ble startet sommeren 2005 av Martine Hansen. Gilabb.com var før den sommeren bare en gruppe med klikkertrenere som ville trene lydighet, uten og måtte bruke treningstiden til å forsvare sine treningsmetoder. Men noenganger strekker ikke kunnskapen til og i juli 2005 arrangerte vi vårt første klikkerkurs med instruktør Kristin Gudem. Et helgekurs ble til flere helgekurs, og helgekurs ble til ukentlige kurs.

Etterhvert som tiden gikk ble etterspørselen etter kurs større og vi utvidet naturlig nok også vårt kurstilbud. I dag har vi valpekurs, grunnferdighetskurs, videregåendekurs og konkurransekurs hva lydighet angår, introhelger med klikkertrening, samt handlerkurs(utstillingsteknikk.). Vi arrangerer også foredrag og kurs med ekstrene instruktører. I fremtiden er det planlagt kurs i flere grener.

Alle som trener eller vil trene positivt med sin hund er hjertlig velkommen hos oss. Vi benytter primært klikkertrening på våre lydighetskurs, men du kan også velge ordinær positiv trening.

Vi er opptatt av at du som kursdeltaker skal få individuell oppfølging på våre kurser, og praktiserer ikke rekketrening. Det er tross alt du som har mål for deg og hunden din, ikke instruktøren. Vi leier inn de instruktørene vi og tidligere kursdeltakere mener er best egnet for det aktuelle kurset som er satt opp , slik at du får best utbytte av kurset.

Å gå kurs hos oss skal være hyggelig og sosialt for deg som fører , enten du kommer alene eller med noen kjente. Du kan selvfølgelig alltid spørre om det du lurer på og vi har det veldig sosialt og koselig på alle våre kurs. På helgekurser griller vi og det er ikke uvanlig at kursdeltakere kommer tidligere på kurs og blir igjen etter kurs for å skravle, gå tur eller trene mer.

Vi holder primært til på Bakkenteigen(Høgskolen i Vestfold) som ligger mellom Tønsberg og Horten, men holder også noen kurs på tivolitomta(Parkeringsplassen til Ishallen) i Tønsberg. Det er flere overnattingsmuligheter med hund i nærheten, for de som kommer langveis fra. På vinterstid vil det være reduserte antall kurs pga manglende innemuligheter.

For påmelding og mer informasjon, se www.gilabb.com